Horeca

Horeca

Veel grote en kleine horecabedrijven zijn klanten van ons. Wij behandelen elke partner gelijk en bieden altijd betrouwbare en gespecialiseerde services aan.

Wasserij Stomerij Dingjan biedt bedrijven in de horeca keurig, passende pakketten aan. Wij reinigen bed/badlinnen, tafellinnen en keukenlinnen.

Ook bieden wij vele mogelijkheden op het gebied van huren van een linnenpaket keuken- en tafellinnen, zoals wassen, kopen of huren. Daarnaast
werken we met bedrijfskleding.

Alles op het gebied van linnen kunt u via ons bedrijf aanschaffen.

Wij werken graag met bedrijven in de horeca en bieden allerlei opties aan. Contacteer ons om te weten wat wij precies voor jou kunnen doen.

Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png

Over ons

Wasserij Stomerij Dingjan bestaat al meer dan 200 jaar en is ervaren in was- en stoomservices. Wij werken met allerlei soorten textiel. Noem het maar op en Wasserij Stomerij Dingjan doet het!

Klanttevredenheid is onze prioriteit. Ons doel is om alles zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant. Wasserij Stomerij Dingjan biedt de beste, snelste en meest betaalbare service aan.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Onze lokale leveranciers kunnen alles ophalen in de lokale regio, zodat jij snel je wasgoed kunt laten schoonmaken. Op deze manier word jij snel en gemakkelijk geholpen door een betrouwbare en ervaren leverancier in de buurt.

Kom bij ons langs of neem contact met ons op om meer te leren over Wasserij Stomerij Dingjan!

Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png