Over ons

Wie zijn wij

Wasserij stomerij Dingjan, kan een goedkope en complete oplossing aanbieden waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw totale linnenpakket en al uw bedrijfskleding/privewas /bedrijfswas, of het nu om huren en reinigen of alleen reinigen van uw linnenpakket gaat. alles is via Wasserij Stomerij Dingjan mogelijk .

Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png
Owner 02.png
Owner 01.png

Alles lekker fris

Met bijna 200 jaar ervaring waarin 18 werknemers werkzaam zijn, Is Wasserij/ stomerij Dingjan een begrip en een van de modernste wasserijen en stomerijen in deze regio voor bedrijf en particulier.

Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png
200 jaar

Ervaring

100.000+

Artikelen gestoomd

5d
Wij zijn 5 dagen p/w geopend.
1 Locatie

Rooseveltstraat 7-9 Leiden

Voordelen van uitbesteding:

  • U zult nooit misgrijpen in uw linnenvoorraad daar wij met u in overeenstemming een roulatie van schoon en vuil linnen zullen laten plaatsvinden, waardoor u te allen tijde voldoende schone voorraad linnen in huis zal hebben.

 

  • U en uw personeel hoeft zich niet meer te bekommeren om de verzorging van het linnen waardoor u en uw personeel zich volledig kunnen richten op de core business en kunt u uw tijd optimaal inzetten.

 

  • Wij zijn in staat door een uitgebalanceerd productieproces, die om de 6 maanden wordt gecontroleerd, uw linnenpakket er optimaal schoon en netjes gestreken of geperst er uit te laten zien waardoor uw bedrijf er professioneel uit zal zien.
  • Uw linnengoed wordt door ons gereinigd of gewassen volgens ISO-certificering met milieuvriendelijke middelen waardoor het milieu minimaal wordt belast.

 

  • Uw privéwas, woontextiel of stoomgoed, is na behandeling door wasserij /stomerij Dingjan weer heerlijk schoon en fris. 

 

 

Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png