(Zorg)instellingen

(Zorg)instellingen

Naast de horeca, werken wij ook voor(zorg)instellingen en
scholengemeenschappen. Instellingen zoals verpleeg- en bejaardentehuizen zitten vol met textiel. Het wassen daarvan kan veel werk zijn. Met Wasserij Stomerij Dingjan kun je textiel zoals bedlinnen laten ophalen en snel weer schoon terug laten brengen. Ook kunnen wij persoonlijk was- en stoomgoed van de gasten in deze instellingen meenemen en reinigen. Textiel zoals theedoeken en kokskleding van scholen zoals het ROC reinigen wij ook.

Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png

Wie zijn wij?

Wasserij Stomerij Dingjan bestaat al meer dan 200 jaar en is ervaren in was- en stoomservices. Wij werken met allerlei soorten textiel. Noem het maar op en Wasserij Stomerij Dingjan doet het!

Klanttevredenheid is onze prioriteit. Ons doel is om alles zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant. Wasserij Stomerij Dingjan biedt de beste, snelste en meest betaalbare service aan.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Onze lokale leveranciers kunnen alles ophalen in de lokale regio, zodat jij snel je wasgoed kunt laten schoonmaken. Op deze manier word jij snel en gemakkelijk geholpen door een betrouwbare en ervaren leverancier in de buurt.

Kom bij ons langs of neem contact met ons op om meer te leren over Wasserij Stomerij Dingjan!

Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png
Bubble 1.png